Szárnyashús rizottó

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 1 kg csirkemell
  • 0.5 kg rizs
  • 5 evőkanál olaj
  • 20 dkg vöröshagyma
  • 20 dkg zöldborsó
  • 20 dkg reszelt sajt
  • petrezselyem
  • majoránna
  • őrölt bors

Elkészítés

Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kockára vágott húst. Amikor már majdnem megpirult, az ugyan olyanra vágott gombát is belerakjuk. Megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majorannával fűszerezzük, apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk. Összekeverjük az előre elkészített rizzsel, és a vízben megfőzött vagy vajban megpárolt zöldborsót. Amíg még forró, hozzákeverjük a sajt felét. Mikor kitálaltuk, meghintjük a sajt maradék részével.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.